contact

Dit project is een initiatief van Stichting Jonge Vlucht en wordt ondersteund door het Apeldoornse bedrijfsleven en de Gemeente Apeldoorn.

Mogelijk gemaakt door mensen die zelf deels jonge vluchters zijn, mensen die in Apeldoorn zijn blijven wonen tijdens hun studie, mensen die weer teruggekomen zijn naar Apeldoorn of in de directe omgeving ervan zijn gaan wonen en werken, mensen die woonachtig zijn in Apeldoorn maar werkzaam erbuiten.

contact


Stichting Jonge Vlucht
t.a.v. de heer Rinald Kloppenberg
Postbus 874
7301 BC Apeldoorn


Telefoon: 055-8449464
Mail: info@jongevlucht.nl

Locatie

Het 6senses festival is georganiseerd in de St@art in de Apenheul

Adres: J.C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn

Routebeschrijving vanaf A1
Neem afslag 19-Hoenderloo naar N304 richting Apeldoorn-West, houd links aan bij de splitsing en volg de borden naar Apeldoorn. Sla linksaf naar de Europaweg, sla linksaf naar de Laan van Spitsbergen en neem op de rotonde de 3e afslag naar J.C. Wilslaan. U kunt dan na 900m links het parkeerterrein oprijden.

Routebeschrijving vanaf A50 (in noordelijke richting)
Neem afslag 22-Hoenderloo richting Beekbergen en voeg in op Arnhemseweg/N788. Ga verder op de rnhemseweg en neem op de rotonde de 3e afslag naar Laan van Westenenk. Ga rechtdoor over één rotonde, dan een flauwe bocht naar rechts om op de Laan van Westenenk te blijven en neem daarna op de rotonde de 3e afslag naar J.C. Wilslaan. U kunt dan na 900m links het parkeerterrein oprijden.

Routebeschrijving vanaf A50 (in zuidelijke richting)
Neem afslag 25-Apeldoorn-Noord richting Apeldoorn-West en houd rechts aan bij de splitsing. Volg de borden naar Apeldoorn/Palies Het Loo/Apenheul/Kon. Julaina Toren en voeg in op de Oost Veluweweg. Weg vervolgen naar Kanaal Noord. Sla rechtsaf naar de Edisonlaan/N344 en ga verder op de N344. Sla linksaf naar de Zwolseweg/N344 en vervolg de weg naar de Jachtlaan. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar J.C. Wilslaan. U kunt dan na 900m links het parkeerterrein oprijden.